#SRNF #SRCA #sweden #ranger #naturvårdsvakt #naturbevakare #naturvårdare #conservation #sverige #rangers #naturvård
#SRNF #SRCA #sweden #ranger #naturvårdsvakt #naturbevakare #naturvårdare #conservation #sverige #rangers #naturvård

Organisationsnummer: 802531-9651

SVENSKA RANGER- OCH NATURVÅRDSFÖRENINGEN

UTBILDNING


Våra kurser är särskilt utvalda för att passa det ranger-yrket. Vi har många års erfarenhet inom ranger-branschen och har sett de flesta brister som finns bland våra kollegor – runt om i världen. Det är varför vi har plockat bara de bästa kurser som ni verkligen behöver – så att det underlätta ditt arbete, gör det säkrare för dig på jobbet, så att ni är mer effektiv som ranger och framförallt att ni ska känna er trygga och självsäkra.


Vi samarbetar bara med de bästa utbildare som kan leverera kurserna på det högsta nivån till våra medlemmar. Alla kurser är gratis eller till ett mycket förmånligt pris för dig som professionell medlem. Det bara krävs medlemskap och att er arbetsgivare godkänner att skicka dig på kursen. Om ni är volontära medlemmar, reservera vi alltid platser till er – och så klart, det ska också vara gratis eller till starkt nedsatt pris till er med!


AKTUELLA KURSERSJUKVÅRDSUTBILDNING

DATUM: 2021-02-04/05


PLATS: Obestämd


Sjukvårdsutbildning för rangers med fokus på ett första akut omhändertagande vid allvarliga händelser som trauma, knivskador och även skottskador.Mer information kommer snart

Intresseanmälan till kursen

 
 
 
 
 
 


KOMMANDE KURSERSMART - Getting Started

SMART är den modernaste lösning till rangerarbetet och hantering av alla iakttagelser ni stötta på i naturen. Med SMART kan man hantera alla patruller ni göra, ställa frågor om alla iakttagelser i databasen och kartlägga med GIS.

Där finns oändliga förmåner med SMART och det är det vi kommer att visa er i den här webinar.


Mer information kommer snart

HOT OCH VÅLDHANTERING

Lär dig effektiv konflikthantering, de-eskalerande bemötande, säkerhetsmedvetande, mental förberedelse, praktiska metoder och självförsvar för att optimalt kunna hantera hot och våld i sitt arbetsmiljön. Kursens innehållet är särskilt anpassade till det ranger-yrket som andra i den här yrkeskategorin har exponerats för runt om i världen och Europa.


Mer information kommer snart

Copyright © All Rights Reserved

Den här hemsidan använder cookies. Genom att klicka på "Acceptera" godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera